Tapahtuman oletuskuva

Virkistystä syksyyn -palaudu työstä verkon välitteisesti

27.9.2023 17:00

Teams

Kumulan, Mal:n ja Skillan jäsenilleen tarjoama hyvinvoinvointihetkien sarja jatkuu taas syksyllä!

Tarjoamme Kumulan jäsenille mahdollisuuden palautua työstä verkon välitteisesti rentouttavan ja palauttavan joogan ja venettelyharjoitusten parissa. Palautumishetkien sarjan vetäjänä toimii Sagayogan kokenut joogaohjaaja Saga Turtiainen. Hän on opettajana kannustava ja inspiroiva. Sagalle on tärkeää välittää jokaisella tunnilla kaikille ymmärrys siitä, että viisaus ja voima löytyvät meistä itsestämme. Keholliset harjoitukset matolla ovat yksi tapa luoda läsnäoloa, laajentaa tietoisuutta ja kehittää itsetuntemustamme löytääksemme voimamme lähteen.

Gentle Flow ke 27.9. klo 17-18 

Lempeä harjoitus, jossa pääset liikkumaan hengityksesi tahdissa, kaikessa rauhassa. Teemme yksinkertaisia toistuvia sarjoja sekä istuen, että seisten. Keskitymme erityisesti kehon yläosaan, hartioihin, rintarankaan ja yläselkään.

Joogamatto tai alusta ja tyyny mukaan. Päälle mukavat ja lämpimät vaatteet! 

After work ke 11.10. klo 17-18 

Avaavia ja vahvistavia vastaliikkeitä istumiselle. Energisoidaan keho uudelleen ja suljetaan ylimääräiset välilehdet mielestämme. Jätetään työpäivä taaksemme ja siirrytään vapaa-aikaan liikkeen, hengityksen ja läsnäoloharjoitusten avulla. 

Joogamatto tai alusta riittää. Päälle mukavat ja lämpimät vaatteet!

Yin ke 1.11. klo 17-18 

Rauhoittava, meditatiivinen ja palauttava harjoitus. Viivymme asennoissa pitkään, ja tuemme niitä mahdollisin kotoa löytyvin erilaisin pehmein apuvälinein. Keskitymme rauhoittamaan hermostoa erityisesti pitkillä eteentaivutuksilla.

Joogamatto tai alusta, vilttejä ja tyynyjä mukaan. Päälle mukavat ja lämpimät vaatteet!

Slow Flow ke 15.11. klo 17-18 

Lämpöä nostattava, mutta hidas ja kaikentasoisille sopiva harjoitus. Keskitymme enemmän asentojen linjauksiin ja siirtymiin kiirehtimättä niiden läpi. Haastetaan kehoa ja mieltä hitaudella. 

Hyvinvointihetkiin voit osallistua verkon välitteisesti. Ilmoittautumisen jälkeen saat Teams-linkin ja osallistumisohjeet sähköpostiisi. Voit osallistua kaikkina kertoina tai vain yksittäiseen kertaan.

Tervetuloa mukaan!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   27.9.2023 17:00
Päättyy:   15.11.2023 18:00

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Neetta Eriksson

0401245571

neetta.eriksson@kumula.fi