Tapahtuman oletuskuva

Virkistystä kevääseen -palaudu työstä verkon välitteisesti

15.3.2023 17:00

Zoom

Tarjoamme etuna jäsenille mahdollisuuden palautua työstä verkon välitteisesti samassa rytmissä luonnon heräämisen kanssa. Kumulan ja Museoalan ammattiliiton yhdessä tarjoaman palautumishetkien sarjan vetäjänä toimii Elina Lilja. Hän on monipuolinen mielen hyvinvoinnin ja luontolähtöisten palveluiden ammattilainen, joka kohtaa ihmiset ilolla ja valolla.

Talven pimeyden ja pysähtymisen jälkeen kevät on luonnossakin heräämisen ja vahvan kasvun aikaa. Kevään palautumistunnit kutsuvat kuuntelemaan itseäsi sekä vaalimaan voimavarojasi. Tunneilla aktivoimme ja vahvistamme lempeästi kehoa ja mieltä.

ke 15.3. klo 17 – 18 yin detox – joogaa aineenvaihdunnalle
ke 29.3. klo 17 – 18 yin & yang – tekemisen ja olemisen joogaa
ke 12.4. klo 17 – 18 kehon hallintaa ja aktivointia
ke 26.4. klo 17 – 18 lataudu luonnossa

Kuvaukset

Yin detox - joogaa aineenvaihdunnalle
Yin-joogaan pohjautuva tunti, jonka aikana lepäämme lempeissä jooga-asennoissa. Läsnäolo ja kehon kierrot hellivät hermostoa ja vahvistavat virtaavuutta sekä kehossa että mielessä. Tunti aktivoi aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta.
Varusteet: Rento vaatetus, jumppamatto tai muu pehmeä alusta, vilttejä sekä matala tyyny. Lisätueksi suositeltavaa myös joogatiili, jonka tilalle sopii myös avaamaton kova
kahvipaketti tai kirjapino.

Yin & yang – tekemisen ja olemisen joogaa
Yin-joogaan pohjautuva tunti, jonka aikana vuorottelevat dynaamiset ja levolliset versiot jooga-asennoista. Vahvistavat osuudet aktivoivat ja lämmittävät, lempeät osuudet kutsuvat
pysähtymään ja rentoutumaan. Tunti vahvistaa kehon ja mielen tasapainoa.
Varusteet: Rento vaatetus, jumppamatto tai muu pehmeä alusta, vilttejä sekä matala tyyny. Lisätueksi suositeltavaa myös joogatiili, jonka tilalle sopii myös avaamaton kova kahvipaketti tai kirjapino.

Kehon hallintaa ja aktivointia
Pilates-tyyppinen tunti, jonka aikana aktivoimme erityisesti keskivartalon syviä lihaksia. Helppoja liikkeitä toteutetaan rauhallisesti ja hallitusti, oman hengityksen rytmissä.
Kokonaisuuteen sisältyy myös tasapaino-osuus. Tunti herättelee ja aktivoi kehon hallintaa ja sisäistä vahvuutta.
Varusteet: Rento vaatetus sekä jumppamatto tai muu pehmeä alusta.

Lataudu luonnossa
Metsämieli-teemainen tuokio johdattelee läsnäoloon ja latautumiseen lähiluonnon avulla.
Ohjattujen harjoitteiden aikana pysähdymme havainnoimaan keväistä luontoa ja kuulostelemme myös sisäistä säätilaamme. Ohjattu luontotuokio virkistää sekä kehoa että mieltä.
Varusteet: Nettiyhteydellä varustettu älypuhelin (+kuulokkeet), istuinalusta sekä sään mukaiset, riittävän lämpimät ulkoiluvarusteet. Toteutusympäristöksi sopii pienikin
lähimetsä, metsäinen kaupunkipuisto tai jopa oma pihapiiri. Jos luontoympäristöön lähteminen ei ole mahdollista, on osallistuminen mahdollista mielikuvamatkana sisätiloista.

Hyvinvointihetkiin voit osallistua verkon välitteisesti. Ilmoittautumisen jälkeen saat Zoom-linkin ja osallistumisohjeet sähköpostiisi. Voit osallistua kaikkina kertoina tai vain yksittäiseen kertaan.

Tervetuloa mukaan käynnistämään kevät luonnon rytmissä!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

15.3.2023 17:00

Päättyy:  

26.4.2023 18:00

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Neetta Eriksson

0401245571

neetta.eriksson@kumula.fi