Tapahtuman oletuskuva

Joulujooga

4.12.2023 17:00

Teams

Ota tauko joulukiireistä joogan parissa 4.12.

Tarjoamme Kumulan jäsenille mahdollisuuden palautua työstä ja ottaa ansaittu tauko joulukiireistä verkon välitteisesti rentouttavan ja palauttavan joogan parissa. Jouluisen joogan vetäjänä toimii Sagayogan kokenut joogaohjaaja Saga Turtiainen. Hän on opettajana kannustava ja inspiroiva. Sagalle on tärkeää välittää jokaisella tunnilla kaikille ymmärrys siitä, että viisaus ja voima löytyvät meistä itsestämme. Keholliset harjoitukset matolla ovat yksi tapa luoda läsnäoloa, laajentaa tietoisuutta ja kehittää itsetuntemustamme löytääksemme voimamme lähteen.

Joulujooga ma 4.12. klo 17-18 

Lempeä harjoitus, jossa pääset liikkumaan hengityksesi tahdissa, kaikessa rauhassa. Teemme yksinkertaisia toistuvia sarjoja sekä istuen että seisten. Keskitymme erityisesti kehon yläosaan, hartioihin, rintarankaan ja yläselkään.

Joulujoogassa hiljennytään keräämään omia voimavarojamme vuoden kiireisimpien viikkojen ajalle. Lempeä ja restoratiivinen harjoitus koostuu muutamasta kehoa rauhoittavasta liikesarjasta, ja pidemmistä asennoista, jossa rentoudutaan paikallaan useamman minuutin ajan. Varaa mukaasi vilttejä ja tyynyjä, kaikkea pehmeää mitä ympäriltäsi löydät.

Joogamatto tai alusta ja tyyny mukaan. Päälle mukavat ja lämpimät vaatteet!

Joulujoogaan voit osallistua verkon välitteisesti. Ilmoittautumisen jälkeen saat Teams-linkin ja osallistumisohjeet sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.12.2023 17:00

Päättyy:  

4.12.2023 18:00

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Neetta Eriksson

0401245571

neetta.eriksson@kumula.fi